Over ons

Het lokaal dienstencentrum Balderhuys is van start gegaan op 19 februari 2018 vanuit de lokalen van het woonzorgcentrum Kloosterhof, op dat moment voornamelijk met het buurtrestaurant. Sporadisch werden er activiteiten georganiseerd, al dan niet in samenwerking met verenigingen en andere organisaties.

In de zomer van 2021 is het erkenningsdossier ingediend en twee maanden later volgde de officiƫle erkenning door het Agentschap Zorg & Gezondheid. Vanaf september is er gestart met een volwaardig aanbod aan activiteiten en dienstverlening.

In het najaar 2021 zijn de werken van start gegaan aan de bouw van buurtzorghuis Balderhuys. Vanaf 1 september 2022 zijn alle projecten van WZC Kloosterhof i.v.m. buurtzorg ondergebracht in dit gebouw, waaronder LDC Balderhuys en de dienst Thuisverpleging Zorggroep Zusters van Berlaar. In 2023 neemt ook een dagverzorgingscentrum zijn intrede dit gebouw.

Vanuit Balderhuys willen we inwoners van Berlaar met een zorg- of hulpvraag in de thuissituatie beluisteren waardoor thuis wonen zo lang mogelijk kan. We vormen een centraal aanspreekpunt en werken samen met vele andere partners.

Aanspreekpunt

Aanspreekpunt

Heidi Dubois en Britt Salaets zijn jullie aanspreekpunt voor lokaal dienstencentrum Balderhuys. Jullie kunnen bij hen terecht met al jullie vragen tijdens de openingsuren, elke weekdag tussen 9u en 17u (uitgezonderd feestdagen).

Vragen, suggesties of klachten?
Bekijk hierover dan zeker ook de info op onze contactpagina onder “Veel gestelde vragen”.