Sport en ontspanning

In ons buurtzorghuis kan je ook terecht voor heel wat sport en ontspanning!

Hieronder vind je ons vaste aanbod. Buiten deze activiteiten is er nog een extra aanbod aan wisselende activiteiten zoals workshops, crea-namiddagen, e.d. Hou dus zeker onze website en facebookpagina in de gaten!

Verder kan je bij ons iedere dag terecht voor een drankje en een babbeltje, een (kaart)spel of om gewoon rustig even de krant door te nemen.

Petanque

Petanque

Zin in een gezellig partijtje petanque? Kom dan zeker tijdens de zomermaanden meespelen. Deze activiteit organiseren we in in samenwerking met petanqueclub’t Stapveld.

Reserveren is niet nodig, afspraak woensdag (oneven weken, enkel tijden de zomermaanden) vanaf 14 uur op de petanquebanen van sportal ’t Stapveld!

Tai Chi voor beginners

Tai Chi voor beginners

Tai Chi is een Chinese bewegingsleer geschikt voor jong en oud. Er worden (op het ritme van rustige muziek) zachte, vloeiende, trage en ontspannende bewegingen gemaakt, waarbij aandacht wordt besteed aan onze ademhaling. O.l.v. onze lesgever voor je de oefeningen in groep uit.

Prijs: € 6 per beurt of € 50 voor een 10-beurtenkaart. De eerste keer kan je een gratis proefles volgen.

Reserveren is niet nodig, afspraak iedere dinsdag van 10.45 uur tot 11.45 uur in ldc Balderhuys!

Kaartnamiddag en spelnamiddag

Kaartnamiddag en spelnamiddag

Zin in een gezellige kaart- of spelnamiddag?  Op maandagnamiddag kan je bij ons terecht voor een wedstrijd ‘slagen halen’. Voor diegene die toch de voorkeur hebben voor een ander spel, is er een aanbod van gezelschapspellen. Deze activiteit organiseren we in in samenwerking met Okra Centrum.

Reserveren is niet nodig, afspraak iedere maandag vanaf 13.30 uur in ldc Balderhuys!

Yoga

Yoga

Yoga is een mix van oefeningen voor heel je lichaam: van meer dynamische oefeningen tot
diepe ontspanning. Je verbetert je ademhaling en je houding. Onder leiding van onze lesgever voer je deze oefeningen in groep uit.

Eigen matje en handdoek meebrengen!

Prijs: € 6 per beurt of € 50 voor een 10-beurtenkaart. De eerste keer kan je een gratis proefles volgen.

Reserveren is niet nodig, afspraak iedere donderdag van 14.00 uur tot 15.00 uur in ldc Balderhuys!

Handwerkkring

Handwerkkring

Beleef een gezellige namiddag met leuk gezelschap, een gezellige babbel, een drankje,… Breng je eigen handwerkje mee en sta elkaar bij met raad en daad.

Reserveren is niet nodig, afspraak maandag (oneven weken) vanaf 14 uur in ldc Balderhuys!